D.I.M. kontakt:

A D.I.M. zenekart 2002-ben alap’totta Vicze Attila (ex- NoiseField) Žs Varga Kov‡cs Roland (ex- NoiseField, ex- Nervous Playground). A zenekar hangz‡svil‡ga a progressz’v-rock, Žs a gothic-rock/metal keverŽkekŽnt jellemezhetÎ. A dalok kšzštt Žppœgy megtal‡lhat—ak a l’rai betŽtek, mint a lendŸletes "hœz—s" Žs ugyanakkor dallamos zenei elkŽpzelŽsek is. Mindezek kšzŽrthetÎ m—don, egyedi dallam- Žs ritmusvil‡ggal kerŸlnek t‡lal‡sra.

A hangszerelŽs a klasszikusnak nevezhetÎ rock zenei fel‡ll‡st kšveti: Žnek, basszusgit‡r, git‡r Žs dobok, melyet a felvŽteleken vendŽgzenŽszekkel bÎv’tenek a dalok teljessŽge vŽgett. A zenekar megsz—lal‡s‡nak egyedisŽgŽt tov‡bb nšveli a nÎi frontŽnek, Žs a hozz‡ kapcsol—do gazdag vok‡lkisŽret.

A D.I.M. elsÎsorban saj‡t kreat’v zenei štleteibÎl Žp’tkezik, a dalok j—l kiforrott mőhelymunka eredmŽnyei, melyek egyszerre štvšzik a misztikumok ‡ltal kšrŸlšlelt "fantasy" vil‡got, impresszi—kat Žs a hŽtkšznapi Žlet tšrtŽnŽseit.

A szšvegek a rockzene anyanyelvŽn angolul ’r—dnak.

Ezid‡ig egy, saj‡t kiad‡sœ lemezzel rukkolt elÎ a zenekar, mely 2003-ban jelent meg "Eyes Wide Open" c’mmel. Az anyagr—l megjelent sajt—anyagokr—l bÎvebben itt >>>>>>>>

A hamarosan megjelenÎ "Refractions" c’mő CD-vel a zenekar igyekszik mindenhova eljutni, Žs a dalokat ŽlÎben is bemutatni a kšzšnsŽgnek. Tervek kšzštt szerepel tov‡bb‡, hogy tal‡ljunk egy kiad—t, mellyel egyŸttmőkšdve a zenei anyag ismerttŽ v‡lhat belfšldšn - az angol nyelvhaszn‡lat miatt ink‡bb - kŸlfšldšn egyar‡nt.

A D.I.M. tagjai:

NŽmeth Katalin - Žnek

Vicze Attila - git‡r

Mester G‡bor - basszusgit‡r

Varga Kov‡cs Roland - dobok

 

 

 

 

 

 
06-70-250-7816  
dim@dim-music.com  
   
NƒMETH Katalin
Refractions
(kŽszŸlÎben)
 
VICZE Attila
Eyes Wide Open
(2003)
VARGA K. Roland
 
MESTER G‡bor
 
2009 D.I.M. - the logo is a registered trademark. All rights reserved.